företagsevent

För er som behöver snabb access till nattlivet i Stockholm är vårt centrala surfcenter i Rålambshovsparken den perfekta utgångspunkten inför kvällens aktiviteter. Vi kan även utföra vindsurfing/sup kurser på av er vald plats.

Vi arrangerar även upplevelserika företagsresor till medelhavet och till Afrikas östkust med Safari. Våra aktiviteter kan utföras av alla, vi anpassar aktiviteter/utrustning utifrån deltagare.

Exempel på upplägg i Stockholm centrum med Dynamic Windsurfing
Vi träffas i centrala Stockholm (Rålambshovsparken) där ni kanske just avnjutit en picknick på filtar i gräset. Vi börjar med en teori genomgång där vi går igenom allmän seglingsteori, vindsurfingteknik och säkerhet. Ni får prova de grundläggande teknikerna på land innan vi sätter på oss våtdräkter och flytvästar och beger oss ut på Riddarfjärden. På vattnet får ni pröva tillämpa den teori ni just inhämtat och med hjälp av feedback från vår instruktör tror vi att ni snart susar fram med hjälp av vindens kraft på Riddarfjärden.

Rekommenderad kurstid 2- 3,5 timmar
All utrustning ingår (medtag badkläder)

Exempel med Stand Up Paddle
Prova SUPA. Paddla stående på en special designad surfbräda.
Vi träffas i centrala Stockholm (Rålambshovsparken). Vi går igenom tekniken för att Stand Up Paddle och säkerhet innan ni byter om till våtdräkter/flytvästar och vi beger oss ut på en tur på Riddarfjärden. Vi tar oss bort mot Stadshuset och vidare förbi Riddarholmen innan vi paddlar vidare västerut längs med Södermalm och förbi Långholmen mot Lilla Essingen.

Rekommenderad tid 1-2,5 timmar
All utrustning ingår (medtag badkläder)

För bokning av aktiviteter för företag kontakta Johan på info “snabela” vindsurfing.se eller på 070 64 64 5 64