Surf Camp

Under vinterhalvåret arrangerar vi träningsläger i vindsurfing på några mycket vackra och soliga platser. Dessa surfspot är noga utvalda (våra egna smultronställen) och passar både nybörjaren och den avancerade.

Les Leques/Saint Cyr sur mer
På Rivieran i södra Frankrike arrangerar vi sedan år 2010 träningsläger i byn Saint Cyr sur mer. Vi tillbringar dagarna på en fin lång sandstrand, surfar medelhavets vågor och låter Mistralvinden fylla våra segel. Dessutom massor av utflyktsmål – Marseille, Nice, Cannes, Almanarre, Hyere, vinprovning, vackra Calanques.

Boka camp här

Malindi
I Kenya vid kusten utanför Mombasa ligger en liten by med ett fint beläget strandhotell och surfcenter. Havet utanför är varamare än poolens vatten och erbjuder skyddad segling innanför revet och vindsurfing i vågbryt för den rutinerade vindsurfaren.

Med djungelns alla djur inom räckhåll, ordnar vi en safari resa mitt i vistelsen. Häng med på game driva bland Afrikas vilda djur, vår chaufför ger dig en oförglömlig bilresa i djurens värld.Vi kopplar av på hotell med buffé på kvällen, har vi tur dyker det upp vilda djur strax utanför middagsbordet.
 

Inom Sverige
Under sommarhalvåret arrangerar vi även några vindsurfingläger i Sverige.

Våra scemalagda surf camp hittar du här

Är ni en familj eller grupp som vill ordna er egen resa -gör som andra gjort tidigare, kontakta oss för ett utarbeta ert drömupplägg.

%d bloggers like this: